Vi ser alltid etter flinke folk

Å være markedsleder i bransjene vi jobber i krever flinke og engasjerte folk som brenner for sitt fag. Våre kloke hoder er den viktigste ressursen vi har, det er de som driver oss fremover.

Om du vil bli en av oss, kan vi tilby deg dette:

Forme produkter som endrer folks hverdag

Vi fokuserer på å skape verdifulle produkter som utgjør en positiv forskjell i folks hverdag. Det kan for eksempel være å fortøye båten, ta bussen, eller gå til legen.

Jobbe inhouse i små team

Hos WTW er vi i overkant av 40 ansatte som jobber med egne produkter. Vi er opptatt av at du skal ha kort vei til nærmeste leder og kunne jobbe tett med hele teamet.

Jobbe med talentfulle problemløsere

Nøkkelen til suksess hos WTW har alltid vært dyktige, engasjerte mennesker. Vi er ute etter deg som ønsker å ta produktene våre til nye høyder og utvikle nye suksesshistorier.

Gode fordeler

Vi gir gode pensjons- og lønnsbetingelser. I tillegg får du fleksibel arbeidstid- og plass, forsikringer, felles lunch, trening i arbeidstiden og mer.

En variert arbeidsdag

Hos WTW får du utfordre deg selv innen forskjellige fagområder og produkter.

Jobbe med ny teknologi

Hos WTW lanserer vi stadig nye produkter og oppdateringer. Vi er opptatt av at våre utviklere skal stå fritt til å velge verktøy ut fra hva som er best teknisk.

Akkurat nå leter vi etter:

Driftsansvarlig
Trives du med å sørge for optimal drift av IT-systemer som brukes av tusenvis av brukere hver dag? Les mer
Driftsansvarlig
Leveranseansvarlig
Leveranseguru med erfaring fra leveranse av software og hardware til tusenvis av brukere? Les mer
Leveranseansvarlig

Kom innom for en kaffe

Vi er alltid på jakt etter flinke folk. Alltid. Så om du ikke føler deg truffet av annonsene på denne siden vil vi gjerne høre fra deg likevel.

Send oss en åpen søknad for å høre om vi kan være en god match for deg.